VenloStormt 00260 Wim Aerdts WEB startgebiedOmcirkel woensdag 1 augustus 2018 in de agenda! Dan opent de inschrijving voor DSV VenloStormt 2019! De 6e editie vindt plaats op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni 2019.

Programma op zaterdag en zondag
De wijzigingen in programma en parcours die het afgelopen jaar zijn doorgevoerd, zijn goed ontvangen door bestormers blijkt uit een enquête die we hebben gehouden. Met name de nieuwe inrichting van start- en finishgebied werd hoog gewaardeerd. Ook de splitsing van scholieren- en familiestormen op zaterdag en afstanden voor bestormers vanaf 16 jaar op zondag is goed ontvangen. Deze dingen zullen we dan ook handhaven in 2019.

Nieuw onderdeel: marathon afstand
Tijdens de editie van 2018 is een pilot gedaan met enkele ervaren bestormers die 5 rondes over het parcours hebben gelopen. Dit is goed bevallen! Daarom voegen we een marathon afstand toe aan DSV VenloStormt. Bestormers leggen 5 rondes af over het parcours, een totale afstand van circa 42 km. Dit onderdeel is alleen toegankelijk voor goed getrainde bestormers van 18 jaar en ouder. In totaal stormen zij over bijna 300 hindernissen.

Meer modder en water bij MiniStorm
Op basis van een enquête die gehouden is, worden een aantal wijzigingen doorgevoerd aan het onderdeel MiniStorm. MiniStorm wordt verplaatst naar de zaterdagochtend. Het parcours wordt overzichtelijker en er wordt modder en water toegevoegd aan de hindernissen.

Nieuwe hindernissen
We zijn druk bezig met de ontwikkeling van enkele nieuwe hindernissen. Deze worden in de loop van dit jaar bekend gemaakt. We houden jullie dus nog even in spanning! We gaan ons in 2019 concentreren op het verder verbeteren van de faciliteiten, waaronder douches, tasseninname en verzorging na de finish.
Collin-recyceling-190x130.jpg
Covebo.jpg
Limburgs-Landschap.png
JustFire.jpg
mi68.png
Leolux.jpg
enjob.png
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
Bouwmensen_Limburg.png
Stinissen.png
loxodrome.png
lumar.jpg
Dries-Bouw.jpg
gemeente_venlo.png
banden-wielen-centrum.png
ton-paulus.jpg
personato.jpg
provincie limburg.jpg
Fun-Forest.jpg
Pure-ingredients.jpg
Crewfactory.png
nellissen.png
ballorig.png
zebra.png
Kempen-Transport.png
wml.png
Enjoy.png
huisvoordekunstenlimburg.png
MAxim.png
Huys.png
DSV.jpg
intelligent-security.jpg
Performenz.jpg
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
Sligro.jpg
BodyStyle.png
water-for-life-190x130.jpg
ijsco-fantastico.png
Energa.jpg
venlona.png
Buitengewoon.jpg
denhulster.png
psw.jpg
Funqtio.jpg
covebo.jpg
HCM.jpg
sdg.png
Oomen.jpg
Tempo_Vertaler.png
Plaza-grafica-190x130.jpg
run2Day.jpg
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
roof-safety-systems.jpg
Helichem.jpg
bart-faassen.png
A-Z_logo.jpg
ted-boots.png
VenloStormt-grrrr-800x211px