hindernis 4 modderbak thumbHeb jij je ingeschreven vóór 1 mei? Dan kun je van dinsdag 29 mei t/m vrijdag 8 juni jouw startbandje ophalen bij Run2Day Venlo (Kwartelenmarkt 9, 5911 HZ Venlo). Op vertoon van jouw startnummer krijg je het startbandje mee.
Kom jij de startbandjes voor een hele groep ophalen? Zorg dan dat je van iedere bestormer het startnummer hebt. Per e-mail ontvang je een afhaalbewijs met jouw startnummer dat je moet laten zien om je startnummer te kunnen ophalen. Als je het startbandje niet vooraf afhaalt, dan ligt het op 9 en 10 juni klaar bij het wedstrijdsecretariaat.

Heb jij je ingeschreven na 1 mei? Dan ligt jouw startbandje op 9 en 10 juni klaar bij het wedstrijdsecretariaat (dat ligt op de Professor Gelissensingel naast de Spoorburg). Op vertoon van jouw startnummer krijg je jouw startbandje mee. Ook hier geldt: kom jij de startbandjes voor een hele groep ophalen? Zorg dat je van iedere bestormer het startnummer hebt. Per e-mail ontvang je een afhaalbewijs met jouw startnummer dat je moet laten zien om je startnummer te kunnen ophalen.

T-Shirt afhalen
Heb jij een (gepersonaliseerd) DSV VenloStormt T-Shirt besteld? Dan kun je van dinsdag 29 mei t/m vrijdag 8 juni jouw T-Shirt ophalen bij Run2Day Venlo (Kwartelenmarkt 9, 5911 HZ Venlo). Op vertoon van jouw startnummer krijg je het T-Shirt mee. Per e-mail ontvang je een afhaalbewijs met jouw startnummer dat je moet laten zien om je T-Shirt te kunnen ophalen.

Haal je het T-Shirt niet voor 8 juni op? Dan ligt deze op 9 en 10 juni voor jou klaar bij het wedstrijdsecretariaat (dat ligt op de Professor Gelissensingel naast de Spoorburg). Op vertoon van jouw startnummer kun je het T-Shirt meenemen.
wml.png
Fun-Forest.jpg
Crewfactory.png
Huys.png
Buitengewoon.jpg
Sligro.jpg
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
Enjoy.png
gemeente_venlo.png
BodyStyle.png
water-for-life-190x130.jpg
venlona.png
nellissen.png
DSV.jpg
provincie limburg.jpg
Collin-recyceling-190x130.jpg
run2Day.jpg
banden-wielen-centrum.png
Performenz.jpg
lumar.jpg
ton-paulus.jpg
roof-safety-systems.jpg
personato.jpg
Bouwmensen_Limburg.png
Kempen-Transport.png
sdg.png
enjob.png
Plaza-grafica-190x130.jpg
bart-faassen.png
covebo.jpg
Energa.jpg
MAxim.png
Limburgs-Landschap.png
ted-boots.png
psw.jpg
denhulster.png
Covebo.jpg
zebra.png
Dries-Bouw.jpg
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
JustFire.jpg
Funqtio.jpg
Pure-ingredients.jpg
Stinissen.png
Helichem.jpg
Tempo_Vertaler.png
mi68.png
Leolux.jpg
huisvoordekunstenlimburg.png
ijsco-fantastico.png
Oomen.jpg
A-Z_logo.jpg
HCM.jpg
loxodrome.png
ballorig.png
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
intelligent-security.jpg
VenloStormt-grrrr-800x211px