VenloStormt 00613 Francina Kedong WEBDSV VenloStormt wordt ook in 2022 niet georganiseerd. Voor de derde jaar op rij gooit de coronacrisis roet in het eten. Ook al zijn de maatregelen onlangs versoepeld, de tijd is volgens de organisatie te kort om een volwaardige en veilige editie neer te zetten.

“De reden om DSV VenloStormt opnieuw een jaar te verplaatsen is omdat we lang in onzekerheid hebben gezeten. De coronamaatregelen hebben lang aangehouden en het was daardoor onduidelijk of het überhaupt toegestaan zou worden om een groot evenement met duizenden bestormers en bezoekers te mogen organiseren,” aldus voorzitter Dennis Meens. “Daarbij kwam ook dat door de restricties vrijwilligers niet eerder aan de slag konden met alle voorbereidingen die nodig zijn om het evenement goed en veilig te laten verlopen.”

Inmiddels staan alle seinen op groen, maar de voorbereidingstijd is nu te kort om een goede en veilige DSV VenloStormt te organiseren. “Met name het vergunningstraject, het ontwikkelen van het veiligheidsplan, de werving van vrijwilligers en het bouwen van nieuwe hindernissen kost veel tijd. Daar zijn we normaliter negen maanden van te voren al mee bezig,” aldus Dennis Meens.

De organisatie van DSV VenloStormt vindt het een vervelend besluit, maar hoopt op begrip van bestormers. Reeds gekochte startbewijzen blijven geldig voor de editie van 2023. Deze vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023*.

*Dit artikel is aangepast op 1 augustus 2022. De datum van DSV VenloStormt is in overleg met Gemeente Venlo verplaatst naar 24 en 25 juni 2023.

nellissen.png
psw.jpg
lumar.jpg
covebo.jpg
DSV.jpg
Plaza-grafica-190x130.jpg
Sligro.jpg
personato.jpg
Huys.png
huisvoordekunstenlimburg.png
zebra.png
Enjoy.png
venlona.png
banden-wielen-centrum.png
Stinissen.png
Performenz.jpg
Funqtio.jpg
loxodrome.png
Dries-Bouw.jpg
provincie limburg.jpg
gemeente_venlo.png
Pure-ingredients.jpg
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
denhulster.png
Crewfactory.png
Bouwmensen_Limburg.png
Helichem.jpg
roof-safety-systems.jpg
bart-faassen.png
Collin-recyceling-190x130.jpg
ted-boots.png
Leolux.jpg
enjob.png
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
Limburgs-Landschap.png
JustFire.jpg
ton-paulus.jpg
MAxim.png
Fun-Forest.jpg
sdg.png
Energa.jpg
Buitengewoon.jpg
Kempen-Transport.png
intelligent-security.jpg
Oomen.jpg
Covebo.jpg
Tempo_Vertaler.png
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
run2Day.jpg
HCM.jpg
mi68.png
ballorig.png
BodyStyle.png
ijsco-fantastico.png
wml.png
water-for-life-190x130.jpg
A-Z_logo.jpg
VenloStormt-grrrr-800x211px