Ton VSoVSm 01 WEBTijdens de afgelopen edities van VenloStormt zijn door veel fotografen opnames gemaakt. De foto's werden door de bestormers hoog gewaardeerd. Iedereen wil zichzelf natuurlijk graag in actie zien en terug vinden in de fotomappen.
Er is binnen VenloStormt een “commissie/kernteam fotografie” opgericht. Deze fotografen hebben een mooie samenwerking opgezet met de organisatie.  Bedoeling is dat we een prachtig sfeerbeeld gaan neerzetten van de VenloStormt editie. Zodat we na afloop nogmaals kunnen nagenieten van dit top event. De foto's zullen op de website van VenloStormt en een selectie op de socialmedia worden gepubliceerd.

Het kernteam van de Commissie Fotografie VenloStormt bestaat uit de volgende fotografen:

Ted 4 18Ted Boots
Ben geboren en getogen in Venlo en ben al geruime tijd actief in de fotowereld. Fotografeer zowel sportevenementen, festivals, Venlose Boerebruiloft enz. Maar ik duik ook graag de natuur in voor de wat rustigere opnames. Geregeld ziet men mijn opnames in de media verschijnen.
Ik ben vanaf het begin fotografisch betrokken bij VenloStormt, het is voor mij telkens weer een uitdaging om een mooi totaalbeeld neer te zetten van dit event.
Een kleine indruk van mijn werk is te vinden op www.tedboots.nl en www.facebook.com/TedBootsFotografie

Wim Aerdts 150x200pxWim
 Aerdts
De eerste keer VenloStormt fotograferen was in 2015. Iets heel anders dan wat ik normaal fotografeer. Voor het merendeel ligt mijn passie in de natuurfotografie waar ik dan ook in de    vroege uurtjes te vinden ben.  Af en toe wat commercieels, zoals bedrijfsfotografie. Geef cursussen  en volg nog geregeld zelf een cursus of work shop.
VenloStormt is dus een evenement dat er, voor mij, uitspringt. De sfeer is geweldig, leuk team en ik vind het leuk om de deelnemers en de sfeer zo goed mogelijk vast te leggen. Een mooi totaal beeld en zeker ook een individueel deelnemer, de emotie, het afzien.. dat zijn voor mij de momenten. Facebook: https://www.facebook.com/wim.aerdts Website: aerdtsefotografie.nl 

Creatief concept fotografie
In nauwe samenwerking met het fotografenteam van VenloStormt ontwikkelt het kernteam telkens een creatief concept. De hindernissen worden bekeken en samen met elkaar bediscussieerd over wat een mooi standpunt zou zijn of zelfs dat er wisselende standpunten worden ingenomen door de verschillende fotografen.
Naast het fotograferen van de bestormers en de hindernissen wordt ook de emotie, de sfeer, het publiek en het landschap vastgelegd. Daarnaast zal ook vanuit een meer documentaire invalshoek worden gefotografeerd en tot slot fotografie vanuit de vrije expressie van iedere fotograaf. Hierdoor wordt er een totaal plaatje gecreëerd wat een mooi overzicht geeft van het  VenloStormt event.

Wijze van aanpak
Het parcours is verdeeld in een aantal secties, elk met een coördinator, waarbinnen de fotografen zich bewegen. Sommige hindernissen worden continu bemand door een fotograaf, maar ook loopt een gedeelte van de fotografen vrij rond door hun sectie. Zodat we het parcours op een zo variabele manier als mogelijk in beeld kunnen brengen.

Wat wordt van de fotografen verwacht?
 • Deelname aan een aantal informatie momenten waar de plannen nader worden toegelicht.
 • Het gratis ter beschikking stellen van de foto’s met speciaal verstrekt watermerk (met hierin verwerkt zijn/haar naam). Dit zal in een speciaal formaat gebeuren. Eigen watermerken zijn niet toegestaan!
 • Dat hij/zij eventueel bij een aantal VenloStormt side events beschikbaar zal zijn om foto's te maken.
 • Het binnen een vooraf vastgesteld tijdstip aanleveren van de foto's (de bestormers willen natuurlijk de foto's zo snel mogelijk kunnen zien).

Wat biedt VenloStormt de fotograaf?
 • De fotograaf krijgt een accreditatie van VenloStormt en wordt als officiële VenloStormt fotograaf gezien met all-access toegang.
 • Op de website wordt een pagina met alle fotografen ingericht, waarbij hun jaarlijkse 10 beste VS-foto’s, facebook pagina en de eventuele website van de fotograaf wordt vermeld.
 • VenloStormt gaat de fotografen via de website en social media actief onder de aandacht brengen en promoten.
 • Indien gewenst het fotograferen van een van de evenementen voorafgaand aan VenloStormt. Dit om gevoel te krijgen met het fotograferen van de bestormers, en om elkaar beter te leren kennen. Tevens is dit een mooi moment om van elkaar te leren.
 • Instructieavonden voor het verwerken van de foto’s.
 • Een onvergetelijke dag met enorm veel foto mogelijkheden en een schitterend vrijwilligersfeest.
 • Voor eventuele info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het FotoTeam bestaat uit de volgende fotografen:
Aart de Groot - Website - Facebook
Andre Vullings 
Broni Cevat - Facebook
Daan Lamberts - Facebook
Francina Kedong - Website - Facebook
Hay van Enckevort - Facebook
Karin Spreeuwenberg - Website - Facebook
Kyani Vullings - Website - Facebook
Lodie Suiker - Facebook
Loek van Hagen - Facebook
Marijn Frijters - Website - Facebook
Marja Deumens - Facebook
Math Geurts
Miriam Huskens - Facebook
Monique Derks -  Facebook
Ria Minten - Facebook
Roy Thuyns - Facebook
Sandra Joosten - Facebook
Sarina Verbunt - Website - Facebook
Suleika Vullings - Wesbite - Facebook
Ted Boots - Website - Facebook
Theo Smeets - Facebook
Ton Sieben - Facebook
Wim Aerdts - Website
Crewfactory.png
Dries-Bouw.jpg
Huys.png
nellissen.png
Sligro.jpg
Funqtio.jpg
venlona.png
Bouwmensen_Limburg.png
HCM.jpg
Leolux.jpg
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
sdg.png
Energa.jpg
gemeente_venlo.png
intelligent-security.jpg
A-Z_logo.jpg
Limburgs-Landschap.png
covebo.jpg
loxodrome.png
personato.jpg
enjob.png
provincie limburg.jpg
DSV.jpg
Tempo_Vertaler.png
ted-boots.png
Kempen-Transport.png
Oomen.jpg
Enjoy.png
wml.png
water-for-life-190x130.jpg
huisvoordekunstenlimburg.png
Helichem.jpg
bart-faassen.png
Collin-recyceling-190x130.jpg
Fun-Forest.jpg
JustFire.jpg
roof-safety-systems.jpg
BodyStyle.png
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
banden-wielen-centrum.png
MAxim.png
denhulster.png
Buitengewoon.jpg
psw.jpg
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
Pure-ingredients.jpg
Plaza-grafica-190x130.jpg
Performenz.jpg
run2Day.jpg
zebra.png
mi68.png
Stinissen.png
ballorig.png
lumar.jpg
Covebo.jpg
ton-paulus.jpg
ijsco-fantastico.png
VenloStormt-grrrr-800x211px