dennis prijs 2015 10 12 17.55.00VenloStormt heeft vanmiddag in Tilburg de Nationale Evenementen Innovatieprijs gewonnen. Deze prijs is een onderscheiding voor het meest innovatieve evenement van het afgelopen jaar. De nationale evenementenprijzen worden jaarlijks uitgereikt. Er zijn prijzen voor de evenementenstad van het jaar, het beste publieksevenement en het meest innovatieve evenement.

De jury roemde VenloStormt vanwege de manier waarop grote delen van de stad betrokken worden bij het evenement. De samenwerking met diverse organisaties uit het onderwijs, bedrijfsleven, overheid en de zorg werd door de jury als uniek bestempeld. “We zien deze onderscheiding als een stimulans om op deze weg door te gaan. We dragen de onderscheiding op aan al onze vrijwilligers. Zonder hen hadden we VenloStormt nooit kunnen organiseren,” aldus voorzitter Dennis Meens.

Nationale evenementen prijzen
Uit het juryrapport

Het innovatieve element van VenloStormt zit in de binnenstedelijke locatie. De organisatie heeft het stormbaan-concept ook naar een aantal middelbare scholen gebracht en op die manier op eigentijdse wijze scholieren aan het sporten gebracht.

De winnaar is een evenement dat er in is geslaagd om innovatie op verschillende niveaus door te voeren. De vernieuwing zit zowel in het evenement zelf, als in de wijze waarop men bezoekers en deelnemers bij het evenement heeft betrokken. De combinatie van een sportevenement met sociale en culturele programma-onderdelen laat disciplines met elkaar versmelten en levert zo vernieuwing op.

beeld prijs 2015 10 12 17.07.41De Nationale Evenementenprijzen worden sinds 2001 uitgereikt aan gemeenten en evenementenorganisatoren. De vakprijzen zijn in het leven geroepen om evenementen en evenementensteden te eren die een voorbeeld en inspiratiebron voor anderen in de sector zijn. Met de prijzen wordt ook de aandacht gevestigd op de kwaliteit en positieve effecten van festivals en publieksevenementen.
wml.png
intelligent-security.jpg
Huys.png
BodyStyle.png
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
Performenz.jpg
Helichem.jpg
banden-wielen-centrum.png
Fun-Forest.jpg
zebra.png
Crewfactory.png
ton-paulus.jpg
Energa.jpg
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
Sligro.jpg
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
Plaza-grafica-190x130.jpg
sdg.png
Dries-Bouw.jpg
DSV.jpg
lumar.jpg
Funqtio.jpg
Limburgs-Landschap.png
nellissen.png
Enjoy.png
ballorig.png
denhulster.png
provincie limburg.jpg
roof-safety-systems.jpg
Oomen.jpg
JustFire.jpg
Collin-recyceling-190x130.jpg
mi68.png
Covebo.jpg
personato.jpg
Leolux.jpg
psw.jpg
MAxim.png
venlona.png
loxodrome.png
run2Day.jpg
HCM.jpg
water-for-life-190x130.jpg
covebo.jpg
Buitengewoon.jpg
ted-boots.png
Bouwmensen_Limburg.png
Tempo_Vertaler.png
huisvoordekunstenlimburg.png
gemeente_venlo.png
ijsco-fantastico.png
bart-faassen.png
Stinissen.png
Pure-ingredients.jpg
enjob.png
A-Z_logo.jpg
VenloStormt-grrrr-800x211px