VenloStormt 00613 Francina Kedong WEBDSV VenloStormt wordt ook in 2022 niet georganiseerd. Voor de derde jaar op rij gooit de coronacrisis roet in het eten. Ook al zijn de maatregelen onlangs versoepeld, de tijd is volgens de organisatie te kort om een volwaardige en veilige editie neer te zetten.

“De reden om DSV VenloStormt opnieuw een jaar te verplaatsen is omdat we lang in onzekerheid hebben gezeten. De coronamaatregelen hebben lang aangehouden en het was daardoor onduidelijk of het überhaupt toegestaan zou worden om een groot evenement met duizenden bestormers en bezoekers te mogen organiseren,” aldus voorzitter Dennis Meens. “Daarbij kwam ook dat door de restricties vrijwilligers niet eerder aan de slag konden met alle voorbereidingen die nodig zijn om het evenement goed en veilig te laten verlopen.”

Inmiddels staan alle seinen op groen, maar de voorbereidingstijd is nu te kort om een goede en veilige DSV VenloStormt te organiseren. “Met name het vergunningstraject, het ontwikkelen van het veiligheidsplan, de werving van vrijwilligers en het bouwen van nieuwe hindernissen kost veel tijd. Daar zijn we normaliter negen maanden van te voren al mee bezig,” aldus Dennis Meens.

De organisatie van DSV VenloStormt vindt het een vervelend besluit, maar hoopt op begrip van bestormers. Reeds gekochte startbewijzen blijven geldig voor de editie van 2023. Deze vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023*.

*Dit artikel is aangepast op 1 augustus 2022. De datum van DSV VenloStormt is in overleg met Gemeente Venlo verplaatst naar 24 en 25 juni 2023.

denhulster.png
psw.jpg
Tempo_Vertaler.png
venlona.png
Huys.png
personato.jpg
Stinissen.png
ijsco-fantastico.png
Performenz.jpg
Bouwmensen_Limburg.png
ton-paulus.jpg
provincie limburg.jpg
sdg.png
MAxim.png
wml.png
Covebo.jpg
ted-boots.png
A-Z_logo.jpg
Leolux.jpg
DSV.jpg
Pure-ingredients.jpg
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
Collin-recyceling-190x130.jpg
loxodrome.png
JustFire.jpg
covebo.jpg
huisvoordekunstenlimburg.png
water-for-life-190x130.jpg
Oomen.jpg
lumar.jpg
enjob.png
Energa.jpg
bart-faassen.png
run2Day.jpg
mi68.png
intelligent-security.jpg
Limburgs-Landschap.png
Funqtio.jpg
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
banden-wielen-centrum.png
Enjoy.png
Plaza-grafica-190x130.jpg
Kempen-Transport.png
Dries-Bouw.jpg
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
roof-safety-systems.jpg
Helichem.jpg
gemeente_venlo.png
Sligro.jpg
Crewfactory.png
BodyStyle.png
zebra.png
HCM.jpg
nellissen.png
ballorig.png
Buitengewoon.jpg
Fun-Forest.jpg
VenloStormt-grrrr-800x211px