kyani vullings nieuwsbriefDe 6e editie van DSV VenloStormt zit erop! In totaal stonden er 4.810 bestormers aan de start van de modderigste editie ooit. De organisatie is zeer tevreden. “Voor de bestormers was het een mooi weekend. We zijn blij met de vele enthousiaste reacties en lachende gezichten die we hebben gezien. Op het warme weer waren we goed voorbereid met voldoende drankposten en verkoeling langs het parcours dus dat heeft niet voor problemen gezorgd,” aldus organisator Dennis Meens.

“Het aantal deelnemers aan MiniStorm en Covebo FamilieStorm is gegroeid. Ook zien we dat steeds meer bestormers samen met collega’s aan de start staan en dat bedrijven een bijdrage leveren door een hindernis te bouwen, een sponsorlounge af te nemen of een bestormershome te faciliteren voor hun medewerkers. Dat is een ontwikkeling waar we blij mee zijn,” aldus Dennis Meens.

Tijdens deze editie zijn er 74 zorgcontacten geweest, wat vergelijkbaar is met voorgaande jaren. Dit waren voornamelijk lichte blessures zoals knie- en enkelklachten en kleine wondjes. In totaal zijn er door de organisatie 8 bestormers doorverwezen naar de huisartsenpost voor onder andere wondjes die gehecht moesten worden. Er zijn 3 bestormers met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht: 2 vanwege een schouderblessure en 1 vanwege nek/rug klachten.

Geef je mening over DSV VenloStormt 2019!
De organisatie had vooraf een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo was er een nieuwe marathon afstand, waarbij in totaal 20 bestormers maar liefst 42 km stormden. Daarnaast waren er enkele nieuwe hindernissen en ook was het parcours uitgebreid in de uiterwaarden in Blerick. De organisatie is tevreden over deze nieuwe elementen, maar is ook erg benieuwd naar de mening van bestormers. Door middel van een enquête wordt hun mening daarom meegenomen in de evaluatie.

De enquête is hier in te vullen en duurt ongeveer 10 minuten.

kyani vullings nieuwsbrief

Foto’s en video’s
Tijdens DSV VenloStormt heeft een team van fotografen de bestormers vastgelegd en ook de finishfoto’s gemaakt.

Alle foto’s zijn hier te vinden.

De favorieten per fotograaf zijn ook op de Facebookpagina van DSV VenloStormt te vinden. In de loop van de week worden alle foto’s geüpload en de albums steeds verder aangevuld. Zodra alles online staat, zal dat ook vermeld worden.

ted boots nieuwsbrief

Aftermovie: bekijk hem hier!
Halo Media Productions heeft een fantastische aftermovie gemaakt van DSV VenloStormt 2019. Bekijk hem hieronder.


Winnaars van de DSV VenloStormt Ringen
Dit jaar konden opnieuw bestormers voorgedragen worden voor de DSV VenloStormt Ring, ontworpen en gemaakt door Meestergoudsmid Ivo Nellissen van Nellissen Juwelen. De drie ringen zijn uitgereikt aan:

Familie Bovekamp uit Viersen. Al jaren doen zij mee aan DSV VenloStormt, ook dit jaar nemen zij deel aan Covebo FamilieStorm. Helaas is dat de laatste keer aangezien ze gaan verhuizen en te ver weg wonen om in de toekomst nog deel te kunnen nemen. De ring is een herinnering aan de mooie tijd die ze samen hadden bij DSV VenloStormt.

Lobke Brans uit Venlo. Al vanaf de eerste editie van DSV VenloStormt moedigt zij haar man aan. Door lichamelijke klachten kon zij zelf nooit deelnemen. In 2019 kwam daar verandering in! Met de nodige portie doorzettingsvermogen heeft Lobke afgelopen zondag de 9 km overwonnen!

Pim Tolsma uit Venlo. Pim is 12 jaar en heeft het Syndroom van Asperger. Veel prikkels, zichtbare hindernissen en onzichtbare drempels in zijn hoofd zijn een flinke uitdaging, maar Pim heeft zichzelf overwonnen met zijn deelname aan de Covebo FamilieStorm!

1D2A8334 Lodie Suiker WEB
sdg.png
Covebo.jpg
Pure-ingredients.jpg
provincie limburg.jpg
Leolux.jpg
wml.png
Plaza-grafica-190x130.jpg
enjob.png
psw.jpg
ted-boots.png
Performenz.jpg
BodyStyle.png
ijsco-fantastico.png
Limburgs-Landschap.png
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
mi68.png
Collin-recyceling-190x130.jpg
Oomen.jpg
A-Z_logo.jpg
Buitengewoon.jpg
huisvoordekunstenlimburg.png
Huys.png
venlona.png
Dries-Bouw.jpg
covebo.jpg
banden-wielen-centrum.png
Funqtio.jpg
JustFire.jpg
Bouwmensen_Limburg.png
Energa.jpg
nellissen.png
HCM.jpg
zebra.png
ton-paulus.jpg
Helichem.jpg
Tempo_Vertaler.png
Crewfactory.png
Fun-Forest.jpg
lumar.jpg
Enjoy.png
roof-safety-systems.jpg
water-for-life-190x130.jpg
bart-faassen.png
DSV.jpg
personato.jpg
MAxim.png
gemeente_venlo.png
loxodrome.png
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
intelligent-security.jpg
denhulster.png
Sligro.jpg
run2Day.jpg
ballorig.png
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
Stinissen.png
VenloStormt-grrrr-800x211px