• Krijg ik een medaille?

  "Ja, alle bestormers krijgen na het behalen van de finish een medaille uitgereikt."
 • Waar is de douche?

  "De douches kan je vinden in het startgebied (Professor Gelissensingel 308 - Venlo). Er zijn in totaal 30 douches, waarvan 15 voor de mannen en 15 voor de vrouwen. De douches zijn warm. Let op! Neem wel even je eigen handdoek mee."
 • Waar zijn de wc’s?

  "De wc’s zijn gesitueerd in het startgebied (Professor Gelissensingel 308 - Venlo) en nabij het finishgebied. Ook heb je op het parcours twee keer de mogelijkheid om naar de wc te gaan. Als je de 22,0 km loopt dan heb je dus vier keer de mogelijkheid."
 • Waar kan ik mijn startnummer ophalen?

  “Wanneer je jezelf hebt ingeschreven voor DSV VenloStormt had je de mogelijkheid om je startnummer op te laten sturen. Als je dat hebt gedaan, dan kun je het startnummer in de week van 29 mei 2017 thuis verwachten. Vanaf 31 mei 2017 kun je het startnummer ophalen bij Run2Day Venlo (Kwartelenmarkt 9 – Venlo) of op zondag 11 juni 2017 bij het wedstrijdsecretariaat in het startgebied. Weet je niet zeker of je het startnummer hebt laten opsturen of dat je hem zelf moet ophalen? Kijk dan even hier.”
 • Zijn er opstoppingen op het parcours te verwachten?

  “Zeker beginnende lopers hebben voldoende ruimte nodig op de hindernissen. Daarom laten we elke 4 minuten 70 mensen starten. Zo worden de deelnemers over het parcours verspreid en worden opstoppingen geminimaliseerd. Maar het kan wel eens voorkomen dat je even moet wachten voordat je aan een hindernis kunt beginnen.”
 • Wanneer is de prijsuitreiking?

  “De prijsuitreiking voor TopStorm vindt plaats in het finishgebied, nabij de modderbak. Om 15.15 uur zal deze prijsuitreiking plaatsvinden. Scholieren krijgen een medaille en een bon voor een gratis bolletje ijs bij IJsco Fantastico. Ook kunnen ze leuke prijzen winnen door deel te nemen aan een Rebus in het SpeelStorm gebied op de Maasboulevard. De bekendmaking van de winnaars van de Rebus is van 12.30 uur tot 15.00 uur.”
 • Waar kan ik mijn fiets neerzetten?

  “Wij adviseren bestormers zoveel mogelijk met de fiets dan wel het openbaar vervoer te komen. Voor fietsers zijn er op verschillende locaties onbewaakte fietsenstallingen. Fietsen kunnen op de volgende locatie gestald worden:
  • Professor Gelissensingel nabij Nedinsco
  • Professor Gelissensingel nabij VieCuri
  • Prinsessensingel nabij Q-Park
  • Havenkade nabij Grenswerk”
 • Zijn er drankposten aanwezig?

  “Op het parcours van de 7,1 km, 11,1 km en 22,0 km zijn 2 drankposten waar water wordt aangeboden, namelijk in de haven van Blerick en bij StrandStorm. Beide drankposten kom je twee keer tegen, waardoor je minimaal vier keer de mogelijkheid hebt om te drinken (voor de 22,0km dus acht keer).”
 • Waar zijn de gevonden voorwerpen?

  “Ben je na afloop iets kwijt of heb je iets gevonden? Op de dag zelf kan je het afgeven of op komen halen bij het informatiepunt op de Maasboulevard. Tot en met 30 juni 2017 bewaren we gevonden voorwerpen en kun je via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. informeren naar verloren voorwerpen.”
 • Waar kan ik parkeren?

  “Parkeren is op zondag 11 juni mogelijk in een van de volgende parkeergarages: 
  • Nolensplein – Mgr. Nolensplein 50, Venlo;
  • Q-Park – Prinsessesingel 5, Venlo;
  • Roermondsepoort - Prinsessesingel 28, Venlo;
  • Maaswaard – Prinsessesingel 4, Venlo;
  • Kazerneterrein - Horsterweg 80, Blerick.
  Let op: ook buiten de parkeergarages is er op zondag tussen 12.00 uur en 18.00 uur betaald parkeren.”
 • Wat voor soort schoenen draag ik voor DSV VenloStormt?

  “Zorg voor schoenen met voldoende grip. Je kunt namelijk uitglijden op de hindernissen waardoor je vervelende blessures op kunt lopen. Je kunt gewoon je hardloopschoenen gebruiken, ze worden dan alleen een beetje vies. Er zijn ook speciale trailschoenen te koop. Schoenenspeciaalzaken kunnen je helpen aan trailschoenen of goede sportschoenen die afgestemd zijn op jouw voeten en jouw manier van bewegen. Let wel op: gooi je sportschoenen niet in de wasmachine na DSV VenloStormt. Door het wassen gaan weekmakers in de zool kapot. Daardoor wordt de zool minder soepel en verliezen je schoenen tot 10% demping.”
 • Welke kleding moet ik dragen tijdens DSV VenloStormt

  “Draag vooral functionele kleding. Dit betekent dat je laagjes kleding en geen katoenen kleding draagt. Deze laagjes drijven het vocht af (je zweet en gaat bij hindernissen het water in) en houden warmte vast (wanneer het koud is) of zorgen dat je veel warmte kwijt raakt (als het warm is). DSV VenloStormt vind natuurlijk plaats in mei. Het kan dan best 30 graden zijn. Je moet dan oppassen dat je geen hittestuwing krijgt. Tijdens het trainen kun je experimenteren met wat voor jou de juiste kleding is. Daarnaast is er naast het parcours ruimte om laagjes kleding uit te doen of wat te drinken neer te leggen.”
 • Is het verstandig om handschoenen te dragen bij DSV VenloStormt?

  “Ja, handschoenen zonder vingers zijn aan te raden. Je moet namelijk over hooibalen klimmen en klauteren en je kunt blote handen daardoor bezeren. Ook moet je tijdens DSV VenloStormt over maaskeien klauteren. Handschoenen beschermen je tegen eventuele scherpe stukjes. Sommige mensen vinden handschoenen niet prettig en nemen eventuele kleine wondjes voor lief.”
maaspoort.jpg
centrurm-logistiek-vakmanschap.jpg
grenswerk.jpg
JustFire.jpg
Las-Constructiebedrijf-Velden.jpg
Onderhoudplus.png
Energa.jpg
van-harte.jpg
hout-vast.jpg
Graaf Gommans.png
Buitengewoon.jpg
AUDICA-VIDEO-logo-DEF.png
bart-faassen.png
Leurs.jpg
PLUS_Verbeeten.png
antares.png
denhulster.png
maashopper.jpg
hovens-collin.jpg
sur-meuse.png
Alles-Palletie.jpg
ActionDome.png
urban-dance-studio.png
Leolux.jpg
Bouwmensen_Limburg.png
Valuascollege.jpg
DSV.jpg
Dichterbij.png
Meeus.png
waterland.png
tijssen-02.jpg
werf.png
op-de-hipt.png
ted-boots.png
ton-paulus.jpg
run2Day.jpg
Raodhoes.png
lumar.jpg
fortissimo.png
banden-wielen-centrum.png
skz.png
van-der-valk-hotel.png
ijsco-fantastico.png
enjob.png
omroepvenlo.jpg
lenssen-logo-zonder-slogan.jpg
roof-safety-systems.jpg
sob.jpg
funforest.jpg
Enjoy.png
gemeente_venlo.png
nellissen.png
jongeneel.png
appcomm.png
provincie limburg.jpg
sdg.png
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
iedereen-kan-sporten.png
deni.png
Duukers.jpg
ballorig.png
Thetis.jpg
mi68.png
Autobedrijf-Peeters.png
samen_in_beweging.png
berden.png
harman.jpg
interiorPartner.jpg
huisvoordekunstenlimburg.png
pelican-rouge.jpg
wml.png
Oomen.jpg
Performenz.jpg
Crewfactory.png
Limburgs-Landschap.png
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
venlona.png
Blariacumcollege.png
loxodrome.png
Huys.png
heineken.png
Hombergh.png
BodyStyle.png
eurotechVenlo.jpg
Funqtio.jpg
Enckevort.png
VOSTERMANS.jpg
zebra.png
MarcSchattefor.png
Tempo Vertaler.png
Stinissen.png