Zaterdag 10 en zondag 11 juni vindt de vierde editie van Hindernissen Stormloop DSV VenloStormt plaats. Alle bewoners en ondernemers langs het parcours hebben een informatiebrief ontvangen met daarin de volgende informatie.

Hindernissen Stormloop door Venlo en Blerick
DSV VenloStormt is een Hindernissen Stormloop over 2,2 – 3,7 – 7,1 – 11,1 of 22,0 km waarbij bestormers 42 hindernissen moeten overwinnen. Start en finish van dit parcours liggen op de Maasboulevard in Venlo. De Stormloop doet daarnaast de stadsdelen Centrum, Venlo-Zuid, Blerick en de uiterwaarden van de Maas aan Venlose en Blerickse zijde aan. De verwachting is dat op deze dag ongeveer 5.000 mensen het parcours bestormen. Deze dag zullen politie, brandweer, hulpdiensten, verkeersregelaars en parcourswachten actief zijn. Zij dragen zorg voor de veiligheid van de bestormers en het publiek.

Voorbereidingen

Het opbouwen van het parcours en het evenemententerrein gebeurt op zaterdag 3 juni t/m zaterdag 10 juni van 08.00 –  22.00 uur. Het afbouwen vindt op zondagavond 11 juni plaats tot uiterlijk 22.00 uur en op maandag 12 juni t/m vrijdag 16 juni van 08.00 – 22.00 uur.

Wegafsluitingen
Om een autovrij parcours en evenemententerrein te kunnen garanderen, worden er bepaalde stukken op het parcours afgesloten. Het gaat om de volgende stukken:
  • Blerick: Vanwege opbouwwerkzaamheden wordt de kruising Antoniuslaan/Pontanusstraat op zaterdag 10 juni tussen 08.00 en 09.00 uur tijdelijk afgesloten. Het verkeer wordt via een verkeersregelaar omgeleid.
  • Blerick: Op zondag 11 juni loopt het parcours in Blerick net als andere jaren via Lambertusplein, Kloosterstraat, Carleyspassage en Antoniusplein. De Antoniuslaan blijft vrij, dus dit gebied is gewoon per auto te bereiken.
  • Blerick: Op zondag 11 juni tussen 11.00 en 19.00 uur worden de volgende straten afgesloten voor autoverkeer: Venrayseweg ter hoogte van de brug/Eindhovenseweg tot aan de Garnizoenweg; St. Willebrordstraat, 1e Lambertusstraat en 1e Maasveldstraat. Voor fietsers en voetgangers zijn op deze straten wel meerdere oversteekpunten.
  • Venlo: Van donderdag 8 juni t/m dinsdag 13 juni is de Professor Gelissensingel ter hoogte van de Prinsessesingel tot aan de stadsbrug afgesloten voor autoverkeer. Dit gebied is uitsluitend toegankelijk voor leveranciers van UWV/werkplein. Parkeergarages Roermondse Poort en Q-park zijn te bereiken via de Prinsessesingel en parkeergarage Maaswaard is via de Professor Gelissensingel te bereiken. Op zaterdag 10 en zondag 11 juni staan bij deze parkeergelegenheden en de rotonde Prinsessesingel voldoende beroepsverkeersregelaars om het verkeer in goede banen te leiden.
  • Venlo: De Peperstraat is op zondag 11 juni alleen bereikbaar voor laden en lossen van goederen in overleg met de organisatie van DSV VenloStormt. Voor ander verkeer is de Peperstraat gesloten van 07.30 – 20.00 uur.

Om verkeer- en parkeeroverlast te beperken adviseren wij alle deelnemers en bezoekers met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Zo worden naast het startgebied op de parkeerplaats aan de Professor Gelissensingel 308, ter hoogte van de uiterwaarden bij Nedinsco, op de Maaskade nabij Poppodium Grenswerk alsook op de Prinsessesingel extra fietsenstallingen ingericht en natuurlijk worden op alle sfeerpunten ook extra toiletvoorzieningen gerealiseerd.

10 juni SeniorenStorm, SprintStorm en TeamStorm
Op zaterdag 10 juni organiseren we SeniorenStorm, TeamStorm en SprintStorm. Deze activiteiten vinden plaats op de Maasboulevard. SeniorenStorm is van 11.30 tot 13.00 uur. Sprint- en TeamStorm starten om 13.15 uur. De huldiging van de prijswinnaars is om 18.10 uur.

Kijk hier voor alle parcourskaarten en informatie over de hindernissen.

Bij vragen kun je contact opnemen met Steffie Hoeijmakers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of T: 06 15 14 47 08
maaspoort.jpg
MarcSchattefor.png
Alles-Palletie.jpg
Duukers.jpg
funforest.jpg
Huys.png
BodyStyle.png
ijsco-fantastico.png
interiorPartner.jpg
nellissen.png
Meeus.png
van-der-valk-hotel.png
run2Day.jpg
deni.png
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
hovens-collin.jpg
hout-vast.jpg
ActionDome.png
JustFire.jpg
op-de-hipt.png
samen_in_beweging.png
Hombergh.png
Leurs.jpg
PLUS_Verbeeten.png
appcomm.png
Stinissen.png
berden.png
urban-dance-studio.png
harman.jpg
sob.jpg
Funqtio.jpg
huisvoordekunstenlimburg.png
tijssen-02.jpg
enjob.png
loxodrome.png
van-harte.jpg
Valuascollege.jpg
skz.png
Enckevort.png
Leolux.jpg
Limburgs-Landschap.png
denhulster.png
sur-meuse.png
Oomen.jpg
roof-safety-systems.jpg
wml.png
venlona.png
Performenz.jpg
eurotechVenlo.jpg
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
pelican-rouge.jpg
centrurm-logistiek-vakmanschap.jpg
Energa.jpg
mi68.png
Autobedrijf-Peeters.png
ton-paulus.jpg
Tempo Vertaler.png
Thetis.jpg
bart-faassen.png
ted-boots.png
Graaf Gommans.png
Blariacumcollege.png
Dichterbij.png
omroepvenlo.jpg
fortissimo.png
VOSTERMANS.jpg
antares.png
Bouwmensen_Limburg.png
heineken.png
grenswerk.jpg
Buitengewoon.jpg
Crewfactory.png
werf.png
provincie limburg.jpg
Onderhoudplus.png
lenssen-logo-zonder-slogan.jpg
iedereen-kan-sporten.png
waterland.png
Raodhoes.png
ballorig.png
lumar.jpg
AUDICA-VIDEO-logo-DEF.png
banden-wielen-centrum.png
maashopper.jpg
gemeente_venlo.png
Enjoy.png
DSV.jpg
sdg.png
zebra.png
jongeneel.png
Las-Constructiebedrijf-Velden.jpg