VenloStormt 00009 Ted Boots WEB 912 1800 1200 100Omcirkel vrijdag 1 september 2017 in de agenda. DSV VenloStormt opent dan de inschrijvingen voor de 5e editie van de Hindernissen Stormloop. De eerste jubileumeditie is op zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018.

Aanpassingen in programma en parcours
Naar aanleiding van de ervaringen tijdens de editie van 2017 heeft de organisatie besloten om het wedstrijdelement uit het evenement te halen. De onderdelen SprintStorm, TeamStorm en TopStorm komen niet meer terug in 2018. Over het dodelijk ongeval zegt organisator Jeroen Kouwenberg: “Momenteel zijn we in gesprek met de gemeente en nabestaanden over een gedenkteken voor Gitte Leurs.”
Daarnaast heeft de organisatie een enquête gehouden onder bestormers en bezoekers en op basis daarvan een aantal wijzigingen doorgevoerd. “Door enkele aanpassingen te doen in het programma en het parcours kunnen we meer rust creëren bij de start, op het parcours en de hindernissen. Ook kunnen we zo de groei in aantal bestormers beter aan”, aldus Jeroen Kouwenberg.

Programma zaterdag 9 juni 2018
Het programma is voor de vijfde editie op de schop gegaan. De grootste wijziging in het programma is dat alle scholieren van 6 tot en met 15 jaar starten op zaterdag. Daarnaast komen er op zaterdag twee nieuwe onderdelen bij: een Hindernissen Stormloop voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar en FamilieStorm: een stormloop voor families waarbij ouders samen met hun kinderen over het parcours kunnen stormen. Ook het onderdeel SeniorenStorm wordt op zaterdag 9 juni georganiseerd. De zaterdag wordt hiermee omgetoverd tot een heuse familiedag voor jong en oud.

Programma zondag 10 juni 2018
Op zondag 10 juni start iedereen van 16 jaar en ouder. Voor beide dagen geldt dat de startseries om de 5 minuten starten in kleinere groepen van maximaal 60 bestormers. Bij de scholieren ligt het maximale aantal op 50 bestormers per serie. Ook worden er verschillende pauzemomenten opgenomen in het programma zodat er meer ruimte is op het parcours en de hindernissen. Binnenkort zal de organisatie alle details bekendmaken over de verschillende onderdelen en starttijden.

Wijzigingen in parcours
Naast de wijzigingen in het programma zijn er ook wijzigingen aangebracht in het parcours. Het parcours loopt dit jaar niet meer door het centrum van Venlo en Blerick. Onder andere de Markt, Oude Markt, Kwartelenmarkt, Lambertusplein en Antoniusplein komen te vervallen. Het parcours gaat zich nog meer concentreren langs de Maas en door de uiterwaarden. Finish blijft op de Maasboulevard liggen. Hierdoor worden de afstanden voor de vijfde editie als volgt: 7 km, 9 km en 18 km. Ook dit jaar komen er weer nieuwe hindernissen. Deze worden in de loop van het jaar bekendgemaakt.

Jubileumeditie
In 2018 viert DSV VenloStormt haar 5e verjaardag. In het kader van deze verjaardag biedt de organisatie een jubileumticket aan met vele toffe extra’s zoals: een gratis T-shirt, een eigen kluisje, een massage en bubbelbad, besloten wifi op de Maasboulevard, een aantal consumptiebonnen en toegang tot een exclusieve bestormerslounge met een apart gedeelte om je om te kleden en te douchen en nog veel meer extra’s. Meer informatie over het jubileumticket wordt binnenkort bekendgemaakt. Ook kunnen bestormers deze editie weer een DSV VenloStormt T-shirt kopen!
Leolux.jpg
mi68.png
sur-meuse.png
grenswerk.jpg
ballorig.png
venlona.png
centrurm-logistiek-vakmanschap.jpg
Thetis.jpg
banden-wielen-centrum.png
pelican-rouge.jpg
Bouwmensen_Limburg.png
Dichterbij.png
lenssen-logo-zonder-slogan.jpg
waterland.png
omroepvenlo.jpg
ijsco-fantastico.png
provincie limburg.jpg
jongeneel.png
VOSTERMANS.jpg
JustFire.jpg
Stinissen.png
samen_in_beweging.png
Valuascollege.jpg
nellissen.png
op-de-hipt.png
MarcSchattefor.png
Enjoy.png
antares.png
eurotechVenlo.jpg
deni.png
harman.jpg
maaspoort.jpg
Funqtio.jpg
Autobedrijf-Peeters.png
gemeente_venlo.png
Energa.jpg
appcomm.png
Raodhoes.png
funforest.jpg
ActionDome.png
interiorPartner.jpg
tijssen-02.jpg
denhulster.png
heineken.png
Graaf Gommans.png
huisvoordekunstenlimburg.png
wml.png
roof-safety-systems.jpg
ton-paulus.jpg
loxodrome.png
zebra.png
Alles-Palletie.jpg
iedereen-kan-sporten.png
maashopper.jpg
van-der-valk-hotel.png
AUDICA-VIDEO-logo-DEF.png
DSV.jpg
Las-Constructiebedrijf-Velden.jpg
lumar.jpg
Tempo Vertaler.png
Enckevort.png
Crewfactory.png
enjob.png
berden.png
Meeus.png
Hombergh.png
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
hout-vast.jpg
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
Buitengewoon.jpg
Limburgs-Landschap.png
hovens-collin.jpg
skz.png
Duukers.jpg
Performenz.jpg
run2Day.jpg
Huys.png
Oomen.jpg
Onderhoudplus.png
sdg.png
urban-dance-studio.png
ted-boots.png
Blariacumcollege.png
Leurs.jpg
werf.png
fortissimo.png
PLUS_Verbeeten.png
sob.jpg
bart-faassen.png
van-harte.jpg
BodyStyle.png