VenloStormt 00653 Ted Boots WEBOp zondag 11 juni was de 4e editie van DSV VenloStormt. Aan de start stonden 5.750 bestormers. Een zonovergoten dag met een dikke zwarte rand.

Maandag 12 juni 2017 - Door de politie is een feitenonderzoek gestart naar aanleiding van het ongeval op 10 juni 2017 tijdens SprintStorm. Hangende dit onderzoek zal VenloStormt zich onthouden van verdere mededelingen om het onderzoek niet te hinderen. Uiteraard zullen wij volledige medewerking verlenen aan het onderzoek en alle informatie beschikbaar stellen.
Wij hebben het beschikbare beeld- en videomateriaal ter beschikking gesteld aan de politie.
Gitte Leurs die zaterdagmiddag zwaargewond raakte bij een onderdeel van de hindernissen stormloop VenloStormt, is in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

Vandaag heeft zich tijdens het onderdeel SprintStorm een ongeval voorgedaan op de Superglijbaan. Gitte Leurs is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Verdere informatie over haar toestand is onbekend. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar de betroffen bestormer, familie, vrienden en kennissen. VenloStormt, alle partners en vrijwilligers zijn ontdaan.

ring nellissen 2017Meestergoudsmid Ivo Nellissen van Nellissen Juwelen ontwerpt ook voor de 4e editie van DSV VenloStormt een nieuwe ring. De snelste man en vrouw in de TopStorm series 7,1 - 11,1 en 22,0 km ontvangen een ring.

OmroepVenlo Logo outlinesl1 logoOmroep Venlo maakt op 11 juni voor het eerst een twee uur durende live-uitzending over DSV VenloStormt. Alle activiteiten zijn te volgen op Omroep Venlo en L1.

denzz grrrrVoor veel sfeer zorgen dit jaar de dansers van DansStorm. Maar liefst 6 dansgroepen geven de hele dag dansdemonstraties op een groot podium! Een spectaculair gezicht, met op de achtergrond bestormers die rauzen over hindernissen.

GroenteStormt 00016 Hay van EnckevortAls afsluiting van de themacampagne ‘Groente… zet je tanden erin!’ organiseerden Jongeren Op Gezond Gewicht Venlo en DSV VenloStormt op donderdag 18 mei een eigen stormloop: GroenteStormt.

VenloStormt 00030 Ted Boots WEBHeb jij hem al gezien? De grote wand Grrrr… in de uiterwaarden van de Maas tegenover Nedinsco. Vanaf vandaag is de hindernis te zien, als teken dat DSV VenloStormt steeds dichterbij komt!

MeuleStormt 00079 Ted Boots WEBTerwijl ouders stormen over het parcours of genieten van DSV VenloStormt op één van de sfeerpleinen, kunnen kinderen lekker ravotten bij SpeelStorm!
Dit gebied wordt door Van Harte en Ballorig ingericht op de tong van de Maasboulevard, direct aan de hindernis Superglijbaan.

berden.png
jongeneel.png
van-der-valk-hotel.png
Leolux.jpg
PLUS_Verbeeten.png
lenssen-logo-zonder-slogan.jpg
omroepvenlo.jpg
Autobedrijf-Peeters.png
maashopper.jpg
sur-meuse.png
Limburgs-Landschap.png
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
Meeus.png
banden-wielen-centrum.png
AUDICA-VIDEO-logo-DEF.png
hout-vast.jpg
samen_in_beweging.png
Las-Constructiebedrijf-Velden.jpg
urban-dance-studio.png
DSV.jpg
interiorPartner.jpg
deni.png
VOSTERMANS.jpg
loxodrome.png
ActionDome.png
Oomen.jpg
Thetis.jpg
iedereen-kan-sporten.png
antares.png
venlona.png
sdg.png
Huys.png
Buitengewoon.jpg
fortissimo.png
bart-faassen.png
eurotechVenlo.jpg
ijsco-fantastico.png
tijssen-02.jpg
BodyStyle.png
Crewfactory.png
enjob.png
ton-paulus.jpg
funforest.jpg
ballorig.png
skz.png
zebra.png
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
lumar.jpg
Blariacumcollege.png
roof-safety-systems.jpg
Enjoy.png
van-harte.jpg
grenswerk.jpg
Alles-Palletie.jpg
Dichterbij.png
mi68.png
Onderhoudplus.png
sob.jpg
heineken.png
harman.jpg
Enckevort.png
gemeente_venlo.png
run2Day.jpg
Duukers.jpg
Raodhoes.png
nellissen.png
centrurm-logistiek-vakmanschap.jpg
maaspoort.jpg
werf.png
huisvoordekunstenlimburg.png
Stinissen.png
op-de-hipt.png
MarcSchattefor.png
Valuascollege.jpg
waterland.png
appcomm.png
denhulster.png
hovens-collin.jpg
pelican-rouge.jpg
Hombergh.png
ted-boots.png
Leurs.jpg
wml.png
Energa.jpg
Performenz.jpg
Tempo Vertaler.png
Graaf Gommans.png
Funqtio.jpg
provincie limburg.jpg
Bouwmensen_Limburg.png
JustFire.jpg