VenloStormt 00009 Ted Boots WEB 912 1800 1200 100Omcirkel vrijdag 1 september 2017 in de agenda. DSV VenloStormt opent dan de inschrijvingen voor de 5e editie van de Hindernissen Stormloop. De eerste jubileumeditie is op zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018.

meulewiekers pand 1200x363pxDSV VenloStormt en Jeugdvereniging de Meulewiekers organiseren samen MeulewiekersStormt op zondag 3 september. MeulewiekersStormt is een hindernissen stormloop rondom het clubgebouw van de Meulewiekers, Hulsterweg 7 in Venlo. 

VenloStormt 00653 Ted Boots WEBOp zondag 11 juni was de 4e editie van DSV VenloStormt. Aan de start stonden 5.750 bestormers. Een zonovergoten dag met een dikke zwarte rand.

Maandag 12 juni 2017 - Door de politie is een feitenonderzoek gestart naar aanleiding van het ongeval op 10 juni 2017 tijdens SprintStorm. Hangende dit onderzoek zal VenloStormt zich onthouden van verdere mededelingen om het onderzoek niet te hinderen.

Gitte Leurs die zaterdagmiddag zwaargewond raakte bij een onderdeel van de hindernissen stormloop VenloStormt, is in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

Vandaag heeft zich tijdens het onderdeel SprintStorm een ongeval voorgedaan op de Superglijbaan. Gitte Leurs is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Verdere informatie over haar toestand is onbekend. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar de betroffen bestormer, familie, vrienden en kennissen. VenloStormt, alle partners en vrijwilligers zijn ontdaan.

ring nellissen 2017Meestergoudsmid Ivo Nellissen van Nellissen Juwelen ontwerpt ook voor de 4e editie van DSV VenloStormt een nieuwe ring. De snelste man en vrouw in de TopStorm series 7,1 - 11,1 en 22,0 km ontvangen een ring.

OmroepVenlo Logo outlinesl1 logoOmroep Venlo maakt op 11 juni voor het eerst een twee uur durende live-uitzending over DSV VenloStormt. Alle activiteiten zijn te volgen op Omroep Venlo en L1.

denzz grrrrVoor veel sfeer zorgen dit jaar de dansers van DansStorm. Maar liefst 6 dansgroepen geven de hele dag dansdemonstraties op een groot podium! Een spectaculair gezicht, met op de achtergrond bestormers die rauzen over hindernissen.

GroenteStormt 00016 Hay van EnckevortAls afsluiting van de themacampagne ‘Groente… zet je tanden erin!’ organiseerden Jongeren Op Gezond Gewicht Venlo en DSV VenloStormt op donderdag 18 mei een eigen stormloop: GroenteStormt.

centrurm-logistiek-vakmanschap.jpg
ton-paulus.jpg
Limburgs-Landschap.png
Alles-Palletie.jpg
Hombergh.png
berden.png
wml.png
Energa.jpg
Thetis.jpg
loxodrome.png
op-de-hipt.png
Funqtio.jpg
pelican-rouge.jpg
bart-faassen.png
Dichterbij.png
tijssen-02.jpg
appcomm.png
Oomen.jpg
Graaf Gommans.png
samen_in_beweging.png
Crewfactory.png
antares.png
Performenz.jpg
PLUS_Verbeeten.png
zebra.png
enjob.png
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
Stinissen.png
Leurs.jpg
urban-dance-studio.png
Leolux.jpg
VOSTERMANS.jpg
funforest.jpg
Raodhoes.png
Tempo Vertaler.png
heineken.png
ted-boots.png
denhulster.png
omroepvenlo.jpg
provincie limburg.jpg
sur-meuse.png
Las-Constructiebedrijf-Velden.jpg
harman.jpg
banden-wielen-centrum.png
grenswerk.jpg
run2Day.jpg
lumar.jpg
Enjoy.png
sob.jpg
hovens-collin.jpg
fortissimo.png
Valuascollege.jpg
Blariacumcollege.png
roof-safety-systems.jpg
Onderhoudplus.png
Autobedrijf-Peeters.png
DSV.jpg
BodyStyle.png
sdg.png
mi68.png
AUDICA-VIDEO-logo-DEF.png
Meeus.png
Bouwmensen_Limburg.png
Duukers.jpg
gemeente_venlo.png
van-der-valk-hotel.png
interiorPartner.jpg
lenssen-logo-zonder-slogan.jpg
eurotechVenlo.jpg
ballorig.png
Enckevort.png
iedereen-kan-sporten.png
JustFire.jpg
van-harte.jpg
venlona.png
ijsco-fantastico.png
Huys.png
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
nellissen.png
jongeneel.png
werf.png
maaspoort.jpg
huisvoordekunstenlimburg.png
ActionDome.png
skz.png
hout-vast.jpg
MarcSchattefor.png
deni.png
Buitengewoon.jpg
maashopper.jpg
waterland.png