Je kunt ook als team deelnemen aan DSV VenloStormt op zaterdag 22 of zondag 23 juni 2019. Een team kan bestaan uit bestormers uit verschillende categorieën. Het aantal teamleden is onbeperkt. Let wel op: alle kinderen van 15 jaar en jonger stormen op zaterdag 22 juni. Bekijk het gehele programma voor zaterdag en zondag hier.

Starttijd
Zorg ervoor dat bij de inschrijving ieder teamlid exact (!) dezelfde teamnaam invult. Als je tegelijk als team wilt starten moeten alle teamleden dezelfde starttijd invullen bij hun inschrijving. Bij het programma voor zaterdag of zondag kun je zien hoeveel plaatsen nog vrij zijn per starttijd. Let wel goed op want: vol= vol!

Starttijd reserveren voor je team
Wij maken onderscheid tussen twee verschillende team groottes. Kleine teams bestaan uit 2 tot 20 bestormers en grote teams bestaan uit 20 of meer bestormers. Wil je een starttijd reserveren voor een groot team? Dat kan!

We hebben het afgelopen jaar gemerkt dat er veel startplekken werden gereserveerd, maar dat deze niet allemaal werden ingevuld. Dit zorgde voor onnodige gaten in het programma en extra administratieve handelingen. Om deze reden dienen vanaf dit jaar de gereserveerde startplaatsen direct betaald te worden.
 
Hoe werkt het?
1. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de starttijd die je wilt reserveren, de teamnaam en het aantal plaatsen. Wij bekijken of deze optie nog beschikbaar is.
2. Je krijgt een bevestiging van je reservatie en een factuur voor het aantal startplaatsen per e-mail.
3. Pas na betaling van de factuur worden de startplaatsen definitief gereserveerd.
4. Je ontvangt een e-mail met daarin de bevestiging van reservatie en inschrijfcodes.
5. Ieder teamlid schrijft zich via het reguliere inschrijfformulier in, in een starttijd die nog beschikbaar is. Daarbij vullen zij de inschrijfcode in, waardoor het inschrijfgeld niet van de rekening wordt geïncasseerd (dit is immers al vooraf voldaan).
6. Achteraf wordt de starttijd aangepast naar de gereserveerde starttijd. Hierbij is het van belang dat iedereen (exact) dezelfde teamnaam hanteert.
 
Let op: het is niet toegestaan om iemand anders in te schrijven. Elke bestormer moet zelf akkoord gaan met de algemene voorwaarden en het huishoudelijk reglement. Indien dit niet gedaan wordt kan de bestormer niet deelnemen.
 
Betaling
Door je op deze manier in te schrijven betaalt het team vooraf, collectief via een factuur. Eventuele extra opties die nog bijbesteld worden (zoals een T-shirt of optie startnummer opsturen), worden via automatische incasso afgeschreven van de rekening van de individuele bestormer.
 
Extra bestellingen
Je hebt de mogelijkheid om extra bestellingen te doen. Zoals een gepersonaliseerd T-shirt met je naam en slogan, startnummer opsturen, extra eten en drinken na de finish (waaronder een hamburger, smoothie, ijs en enkele speciaalbiertjes). Ook kun je als bedrijf een sponsorlounge afnemen voor je team. Heb je hier interesse in? Iedereen kan extra bestellingen individueel aangeven in het inschrijfformulier of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Hoe lang blijft de reservatie staan?
Als de gereserveerde startplaatsen zijn betaald, blijven deze tot en met zondag 16 juni 2019 voor jouw team beschikbaar. Daarna sluit de inschrijving en kan niemand zich meer aanmelden. Ook de gereserveerde startplaatsen kunnen dan niet meer gebruikt worden.
 
Kunnen de startnummers collectief worden afgehaald?
Ja dat kan. Het is mogelijk om de startnummers van het hele team te verzamelen zodat je ze in één pakket kunt afhalen bij Run2Day Venlo (mits ingeschreven vóór 26 mei 2019) of bij het wedstrijdsecretariaat op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 (altijd mogelijk). Als je hier gebruik van wilt maken kun je dit aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aan deze optie zijn geen extra kosten verbonden.

Enjoy.png
enjob.png
roof-safety-systems.jpg
mi68.png
Bouwecenter-driessen.jpg
Funqtio.jpg
PLUS_Verbeeten.png
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
denhulster.png
sdg.png
Alles-Palletie.jpg
Leolux.jpg
Oomen.jpg
nellissen.png
run2Day.jpg
Plaza-grafica-190x130.jpg
Sligro.jpg
HCM.jpg
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
Pure-ingredients.jpg
Satori.jpg
ted-boots.png
Meeus.png
Collin-recyceling-190x130.jpg
personato.jpg
bart-faassen.png
MEE.jpg
Crewfactory.png
Buitengewoon.jpg
BodyStyle.png
Stinissen.png
A-Z_logo.jpg
banden-wielen-centrum.png
van_den_ham_reklame.JPG
antares.png
ijsco-fantastico.png
ton-paulus.jpg
provincie limburg.jpg
appcomm.png
ballorig.png
Dries-Bouw.jpg
hout-vast.jpg
massabouw-190x130.jpg
Energa.jpg
Helichem.jpg
Bouwmensen_Limburg.png
water-for-life-190x130.jpg
JustFire.jpg
Enckevort.png
loxodrome.png
venlona.png
DSV.jpg
eurotechVenlo.jpg
intelligent-security.jpg
zebra.png
MOVES102-190-x-130.jpg
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
lumar.jpg
Tempo Vertaler.png
Crossbox077.jpg
WARMTESERVICE.jpg
Performenz.jpg
Limburgs-Landschap.png
Covebo.jpg
Fun-Forest.jpg
Anytime-fitness.jpg
jekill-hyde.jpg
BrasserieRetro.jpg
Just-190x130.jpg
van-der-valk-hotel.png
Huys.png
covebo.jpg
huisvoordekunstenlimburg.png
gemeente_venlo.png
van-harte.jpg
psw.jpg
wml.png
VenloStormt-grrrr-800x211px