IMG 7500 Lodie Suiker WEBNog anderhalve maand tot de 6e editie van DSV VenloStormt! Inmiddels hebben zich ruim 3.300 bestormers ingeschreven en de teller tikt door. Met bijna 60 hindernissen in de route belooft de zesde editie van DSV VenloStormt de uitdagendste tot nu toe te worden.

 

Parcours 2019 bekend
Het parcours voor 2019 is nu helemaal uitgewerkt. Je kunt de parcourskaarten van de verschillende afstanden hier bekijken.

Onderweg kom je dit jaar (afhankelijk van de afstand) zo’n 60 hindernissen tegen. Zoals je op de parcourskaart kunt zien is het parcours in de Blerickse uiterwaarden en op het Kazerneterrein in Blerick flink uitgebreid. Verder zijn er verschillende nieuwe hindernissen toegevoegd.

parcourskaart

Nieuwe startfaciliteiten: douches
De startfaciliteiten zijn vernieuwd. Naar aanleiding van de feedback die we afgelopen jaar van jullie kregen, gaan we dit jaar voor een nieuw systeem bij de douches. Hierdoor kunnen alle bestormers de hele dag genieten van een warme douche!

Nieuwe hindernis: de hellingroetsj
Het parcours in de uiterwaarden van Nedinsco is vernieuwd. Daar zul je enkele nieuwe hindernissen tegenkomen waaronder de hellingroetsj van 55 meter lang! Glij op een opblaasbare band van de helling naar beneden en eindig in een waterbak. Deze hindernis is ook toegankelijk voor de allerkleinste bestormers van MiniStorm. Samen met je vader of moeder (of een andere volwassene) in volle vaart naar beneden! Deze hindernis is ook opgenomen in het 2 km parcours, waardoor bestormers die meedoen aan ScholierenStorm 6 t/m 9 jaar voor het eerst een spectaculaire waterglijbaan hebben!

hellingroetsj

Nieuwe hindernis: de stokkenklim
De stokkenklim wordt mogelijk gemaakt door DSV. Met twee stokken in je hand klim je naar boven om de 3,5 meter hoge klimwand te trotseren. Steek de stokken in de gaten van de wand, hijs jezelf omhoog en zoek de ondersteuning met de voeten tegen de zijkanten van de klimbaan. Bekijk hieronder de impressie, met dank aan het Loxodrome.

Bekijk hier de impressie gemaakt door Loxodrome (video Youtube).

stokkenkim 2

Nieuwe hindernis: de ploetergeul en jerrycan dragen
In de uiterwaarden van de Maas aan de Blerickse zijde staat je een flinke uitdaging te wachten. Ploeter 80 meter door het water van de Maas! Extra zwaar omdat je op dit punt in het parcours al 6 km onderweg bent en al 30 hindernissen hebt overwonnen. Halverwege de ploetergeul wachten er jerrycans op je van 10 of 20 kilo. Pak in elke hand een jerrycan en draag deze over het parcours. Vervolgens stap je weer in het water en vervolg je de route al ploeterend door het Maaswater.

ploetergeul jerrycanIMG 7500 Lodie Suiker WEB

 

PLUS_Verbeeten.png
van_den_ham_reklame.JPG
BrasserieRetro.jpg
enjob.png
ton-paulus.jpg
mi68.png
Energa.jpg
A-Z_logo.jpg
appcomm.png
zebra.png
water-for-life-190x130.jpg
roof-safety-systems.jpg
Limburgs-Landschap.png
venlona.png
Crewfactory.png
DSV.jpg
Collin-recyceling-190x130.jpg
run2Day.jpg
Sligro.jpg
provincie limburg.jpg
Stinissen.png
huisvoordekunstenlimburg.png
psw.jpg
van-der-valk-hotel.png
BodyStyle.png
Anytime-fitness.jpg
personato.jpg
Bouwmensen_Limburg.png
Buitengewoon.jpg
covebo.jpg
intelligent-security.jpg
sdg.png
Bouwecenter-driessen.jpg
loxodrome.png
Helichem.jpg
Enjoy.png
JustFire.jpg
denhulster.png
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
van-harte.jpg
Covebo.jpg
ted-boots.png
Dries-Bouw.jpg
gemeente_venlo.png
Fun-Forest.jpg
Tempo_Vertaler.png
nellissen.png
wml.png
Oomen.jpg
Plaza-grafica-190x130.jpg
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
Huys.png
banden-wielen-centrum.png
ijsco-fantastico.png
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
Leolux.jpg
Pure-ingredients.jpg
jekill-hyde.jpg
Funqtio.jpg
Performenz.jpg
lumar.jpg
HCM.jpg
ballorig.png
bart-faassen.png
VenloStormt-grrrr-800x211px