VenloStormt 00009 Ted Boots WEB 912 1800 1200 100Omcirkel vrijdag 1 september 2017 in de agenda. DSV VenloStormt opent dan de inschrijvingen voor de 5e editie van de Hindernissen Stormloop. De eerste jubileumeditie is op zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018.

Aanpassingen in programma en parcours
Naar aanleiding van de ervaringen tijdens de editie van 2017 heeft de organisatie besloten om het wedstrijdelement uit het evenement te halen. De onderdelen SprintStorm, TeamStorm en TopStorm komen niet meer terug in 2018. Over het dodelijk ongeval zegt organisator Jeroen Kouwenberg: “Momenteel zijn we in gesprek met de gemeente en nabestaanden over een gedenkteken voor Gitte Leurs.”
Daarnaast heeft de organisatie een enquête gehouden onder bestormers en bezoekers en op basis daarvan een aantal wijzigingen doorgevoerd. “Door enkele aanpassingen te doen in het programma en het parcours kunnen we meer rust creëren bij de start, op het parcours en de hindernissen. Ook kunnen we zo de groei in aantal bestormers beter aan”, aldus Jeroen Kouwenberg.

Programma zaterdag 9 juni 2018
Het programma is voor de vijfde editie op de schop gegaan. De grootste wijziging in het programma is dat alle scholieren van 6 tot en met 15 jaar starten op zaterdag. Daarnaast komen er op zaterdag twee nieuwe onderdelen bij: een Hindernissen Stormloop voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar en FamilieStorm: een stormloop voor families waarbij ouders samen met hun kinderen over het parcours kunnen stormen. Ook het onderdeel SeniorenStorm wordt op zaterdag 9 juni georganiseerd. De zaterdag wordt hiermee omgetoverd tot een heuse familiedag voor jong en oud.

Programma zondag 10 juni 2018
Op zondag 10 juni start iedereen van 16 jaar en ouder. Voor beide dagen geldt dat de startseries om de 5 minuten starten in kleinere groepen van maximaal 60 bestormers. Bij de scholieren ligt het maximale aantal op 50 bestormers per serie. Ook worden er verschillende pauzemomenten opgenomen in het programma zodat er meer ruimte is op het parcours en de hindernissen. Binnenkort zal de organisatie alle details bekendmaken over de verschillende onderdelen en starttijden.

Wijzigingen in parcours
Naast de wijzigingen in het programma zijn er ook wijzigingen aangebracht in het parcours. Het parcours loopt dit jaar niet meer door het centrum van Venlo en Blerick. Onder andere de Markt, Oude Markt, Kwartelenmarkt, Lambertusplein en Antoniusplein komen te vervallen. Het parcours gaat zich nog meer concentreren langs de Maas en door de uiterwaarden. Finish blijft op de Maasboulevard liggen. Hierdoor worden de afstanden voor de vijfde editie als volgt: 7 km, 9 km en 18 km. Ook dit jaar komen er weer nieuwe hindernissen. Deze worden in de loop van het jaar bekendgemaakt.

Jubileumeditie
In 2018 viert DSV VenloStormt haar 5e verjaardag. In het kader van deze verjaardag biedt de organisatie een jubileumticket aan met vele toffe extra’s zoals: een gratis T-shirt, een eigen kluisje, een massage en bubbelbad, besloten wifi op de Maasboulevard, een aantal consumptiebonnen en toegang tot een exclusieve bestormerslounge met een apart gedeelte om je om te kleden en te douchen en nog veel meer extra’s. Meer informatie over het jubileumticket wordt binnenkort bekendgemaakt. Ook kunnen bestormers deze editie weer een DSV VenloStormt T-shirt kopen!
Crewfactory.png
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
Huys.png
ijsco-fantastico.png
Covebo.jpg
hout-vast.jpg
Collin-recyceling-190x130.jpg
Buitengewoon.jpg
zebra.png
Stinissen.png
Oomen.jpg
denhulster.png
Dries-Bouw.jpg
HCM.jpg
sdg.png
run2Day.jpg
WARMTESERVICE.jpg
DSV.jpg
ton-paulus.jpg
van-der-valk-hotel.png
PLUS_Verbeeten.png
JustFire.jpg
Performenz.jpg
Just-190x130.jpg
Meeus.png
BodyStyle.png
Tempo Vertaler.png
provincie limburg.jpg
appcomm.png
ballorig.png
Leolux.jpg
antares.png
massabouw-190x130.jpg
water-for-life-190x130.jpg
psw.jpg
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
MEE.jpg
Satori.jpg
eurotechVenlo.jpg
enjob.png
Bouwecenter-driessen.jpg
Limburgs-Landschap.png
van-harte.jpg
Funqtio.jpg
MOVES102-190-x-130.jpg
Energa.jpg
huisvoordekunstenlimburg.png
bart-faassen.png
Sligro.jpg
Plaza-grafica-190x130.jpg
nellissen.png
Helichem.jpg
roof-safety-systems.jpg
gemeente_venlo.png
Enjoy.png
banden-wielen-centrum.png
jekill-hyde.jpg
wml.png
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
Bouwmensen_Limburg.png
Crossbox077.jpg
lumar.jpg
covebo.jpg
Alles-Palletie.jpg
Fun-Forest.jpg
Enckevort.png
A-Z_logo.jpg
personato.jpg
mi68.png
venlona.png
Anytime-fitness.jpg
van_den_ham_reklame.JPG
intelligent-security.jpg
BrasserieRetro.jpg
Pure-ingredients.jpg
ted-boots.png
loxodrome.png
VenloStormt-grrrr-800x211px