kyani vullings nieuwsbriefDe 6e editie van DSV VenloStormt zit erop! In totaal stonden er 4.810 bestormers aan de start van de modderigste editie ooit. De organisatie is zeer tevreden. “Voor de bestormers was het een mooi weekend. We zijn blij met de vele enthousiaste reacties en lachende gezichten die we hebben gezien. Op het warme weer waren we goed voorbereid met voldoende drankposten en verkoeling langs het parcours dus dat heeft niet voor problemen gezorgd,” aldus organisator Dennis Meens.

“Het aantal deelnemers aan MiniStorm en Covebo FamilieStorm is gegroeid. Ook zien we dat steeds meer bestormers samen met collega’s aan de start staan en dat bedrijven een bijdrage leveren door een hindernis te bouwen, een sponsorlounge af te nemen of een bestormershome te faciliteren voor hun medewerkers. Dat is een ontwikkeling waar we blij mee zijn,” aldus Dennis Meens.

Tijdens deze editie zijn er 74 zorgcontacten geweest, wat vergelijkbaar is met voorgaande jaren. Dit waren voornamelijk lichte blessures zoals knie- en enkelklachten en kleine wondjes. In totaal zijn er door de organisatie 8 bestormers doorverwezen naar de huisartsenpost voor onder andere wondjes die gehecht moesten worden. Er zijn 3 bestormers met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht: 2 vanwege een schouderblessure en 1 vanwege nek/rug klachten.

Geef je mening over DSV VenloStormt 2019!
De organisatie had vooraf een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo was er een nieuwe marathon afstand, waarbij in totaal 20 bestormers maar liefst 42 km stormden. Daarnaast waren er enkele nieuwe hindernissen en ook was het parcours uitgebreid in de uiterwaarden in Blerick. De organisatie is tevreden over deze nieuwe elementen, maar is ook erg benieuwd naar de mening van bestormers. Door middel van een enquête wordt hun mening daarom meegenomen in de evaluatie.

De enquête is hier in te vullen en duurt ongeveer 10 minuten.

kyani vullings nieuwsbrief

Foto’s en video’s
Tijdens DSV VenloStormt heeft een team van fotografen de bestormers vastgelegd en ook de finishfoto’s gemaakt.

Alle foto’s zijn hier te vinden.

De favorieten per fotograaf zijn ook op de Facebookpagina van DSV VenloStormt te vinden. In de loop van de week worden alle foto’s geüpload en de albums steeds verder aangevuld. Zodra alles online staat, zal dat ook vermeld worden.

ted boots nieuwsbrief

Aftermovie: bekijk hem hier!
Halo Media Productions heeft een fantastische aftermovie gemaakt van DSV VenloStormt 2019. Bekijk hem hieronder.


Winnaars van de DSV VenloStormt Ringen
Dit jaar konden opnieuw bestormers voorgedragen worden voor de DSV VenloStormt Ring, ontworpen en gemaakt door Meestergoudsmid Ivo Nellissen van Nellissen Juwelen. De drie ringen zijn uitgereikt aan:

Familie Bovekamp uit Viersen. Al jaren doen zij mee aan DSV VenloStormt, ook dit jaar nemen zij deel aan Covebo FamilieStorm. Helaas is dat de laatste keer aangezien ze gaan verhuizen en te ver weg wonen om in de toekomst nog deel te kunnen nemen. De ring is een herinnering aan de mooie tijd die ze samen hadden bij DSV VenloStormt.

Lobke Brans uit Venlo. Al vanaf de eerste editie van DSV VenloStormt moedigt zij haar man aan. Door lichamelijke klachten kon zij zelf nooit deelnemen. In 2019 kwam daar verandering in! Met de nodige portie doorzettingsvermogen heeft Lobke afgelopen zondag de 9 km overwonnen!

Pim Tolsma uit Venlo. Pim is 12 jaar en heeft het Syndroom van Asperger. Veel prikkels, zichtbare hindernissen en onzichtbare drempels in zijn hoofd zijn een flinke uitdaging, maar Pim heeft zichzelf overwonnen met zijn deelname aan de Covebo FamilieStorm!

1D2A8334 Lodie Suiker WEB
venlona.png
bart-faassen.png
gemeente_venlo.png
Energa.jpg
provincie limburg.jpg
mi68.png
Funqtio.jpg
BodyStyle.png
personato.jpg
huisvoordekunstenlimburg.png
MAxim.png
enjob.png
Oomen.jpg
wml.png
water-for-life-190x130.jpg
zebra.png
HCM.jpg
Buitengewoon.jpg
intelligent-security.jpg
Sligro.jpg
psw.jpg
sdg.png
Limburgs-Landschap.png
Bouwecenter-driessen.jpg
lumar.jpg
ijsco-fantastico.png
jekill-hyde.jpg
Enjoy.png
run2Day.jpg
A-Z_logo.jpg
Pure-ingredients.jpg
appcomm.png
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
loxodrome.png
Helichem.jpg
Anytime-fitness.jpg
Fun-Forest.jpg
Tempo_Vertaler.png
van_den_ham_reklame.JPG
denhulster.png
JustFire.jpg
ted-boots.png
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
nellissen.png
van-der-valk-hotel.png
Stinissen.png
Dries-Bouw.jpg
Crewfactory.png
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
DSV.jpg
Collin-recyceling-190x130.jpg
PLUS_Verbeeten.png
Plaza-grafica-190x130.jpg
BrasserieRetro.jpg
van-harte.jpg
Bouwmensen_Limburg.png
roof-safety-systems.jpg
ballorig.png
covebo.jpg
Covebo.jpg
Leolux.jpg
banden-wielen-centrum.png
Performenz.jpg
Huys.png
ton-paulus.jpg
VenloStormt-grrrr-800x211px