VenloStormt 00248 Ted Boots WEBOp zondag 3 september stonden circa 100 bestormers aan de start van MeulewiekersStormt. Het was fantastisch weer bij de hindernissen stormloop van De Meulewiekers en DSV VenloStormt. Tijdens de gratis stormloop moesten de kinderen onder meer rauzen over autobanden

VenloStormt 00009 Ted Boots WEB 912 1800 1200 100Omcirkel vrijdag 1 september 2017 in de agenda. DSV VenloStormt opent dan de inschrijvingen voor de 5e editie van de Hindernissen Stormloop. De eerste jubileumeditie is op zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018.

meulewiekers pand 1200x363pxDSV VenloStormt en Jeugdvereniging de Meulewiekers organiseren samen MeulewiekersStormt op zondag 3 september. MeulewiekersStormt is een hindernissen stormloop rondom het clubgebouw van de Meulewiekers, Hulsterweg 7 in Venlo. 

VenloStormt 00653 Ted Boots WEBOp zondag 11 juni was de 4e editie van DSV VenloStormt. Aan de start stonden 5.750 bestormers. Een zonovergoten dag met een dikke zwarte rand.

Maandag 12 juni 2017 - Door de politie is een feitenonderzoek gestart naar aanleiding van het ongeval op 10 juni 2017 tijdens SprintStorm. Hangende dit onderzoek zal VenloStormt zich onthouden van verdere mededelingen om het onderzoek niet te hinderen.

Gitte Leurs die zaterdagmiddag zwaargewond raakte bij een onderdeel van de hindernissen stormloop VenloStormt, is in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

Vandaag heeft zich tijdens het onderdeel SprintStorm een ongeval voorgedaan op de Superglijbaan. Gitte Leurs is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Verdere informatie over haar toestand is onbekend. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar de betroffen bestormer, familie, vrienden en kennissen. VenloStormt, alle partners en vrijwilligers zijn ontdaan.

ring nellissen 2017Meestergoudsmid Ivo Nellissen van Nellissen Juwelen ontwerpt ook voor de 4e editie van DSV VenloStormt een nieuwe ring. De snelste man en vrouw in de TopStorm series 7,1 - 11,1 en 22,0 km ontvangen een ring.

OmroepVenlo Logo outlinesl1 logoOmroep Venlo maakt op 11 juni voor het eerst een twee uur durende live-uitzending over DSV VenloStormt. Alle activiteiten zijn te volgen op Omroep Venlo en L1.

denzz grrrrVoor veel sfeer zorgen dit jaar de dansers van DansStorm. Maar liefst 6 dansgroepen geven de hele dag dansdemonstraties op een groot podium! Een spectaculair gezicht, met op de achtergrond bestormers die rauzen over hindernissen.

Limburgs-Landschap.png
BodyStyle.png
Enjoy.png
lumar.jpg
urban-dance-studio.png
Huys.png
Alles-Palletie.jpg
provincie limburg.jpg
banden-wielen-centrum.png
JustFire.jpg
maashopper.jpg
omroepvenlo.jpg
skz.png
sdg.png
ton-paulus.jpg
iedereen-kan-sporten.png
ballorig.png
Hombergh.png
ted-boots.png
funforest.jpg
antares.png
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
mi68.png
jongeneel.png
Energa.jpg
wml.png
Buitengewoon.jpg
werf.png
op-de-hipt.png
Meeus.png
Performenz.jpg
Autobedrijf-Peeters.png
Dichterbij.png
Valuascollege.jpg
VOSTERMANS.jpg
loxodrome.png
bart-faassen.png
Stinissen.png
lenssen-logo-zonder-slogan.jpg
maaspoort.jpg
zebra.png
deni.png
Graaf Gommans.png
hout-vast.jpg
tijssen-02.jpg
enjob.png
gemeente_venlo.png
Funqtio.jpg
MarcSchattefor.png
van-der-valk-hotel.png
van-harte.jpg
run2Day.jpg
eurotechVenlo.jpg
roof-safety-systems.jpg
sob.jpg
sur-meuse.png
Enckevort.png
Leolux.jpg
huisvoordekunstenlimburg.png
grenswerk.jpg
PLUS_Verbeeten.png
AUDICA-VIDEO-logo-DEF.png
appcomm.png
Tempo Vertaler.png
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
Bouwmensen_Limburg.png
Blariacumcollege.png
ActionDome.png
venlona.png
DSV.jpg
denhulster.png
centrurm-logistiek-vakmanschap.jpg
ijsco-fantastico.png
berden.png
Crewfactory.png
Oomen.jpg
nellissen.png
Las-Constructiebedrijf-Velden.jpg
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
samen_in_beweging.png
VenloStormt-grrrr-800x211px