Klik hier om het Bestormers ABC donwloaden als PDF.

 • Annuleren

  Ben je verhinderd en wil je annuleren? Je kan t/m 31 maart 2019 je inschrijving voor DSV VenloStormt annuleren, dan krijg je het aankoopbedrag terug min 5 euro. Tot en met 1 mei 2019 kun je je inschrijving gratis over laten zetten op een andere naam. Dit kan door te klikken op de link "wijzig mijn inschrijving" onderaan je bevestigingsmail. Je kunt de nieuwe gegevens zoals naam, geslacht, e-mailadres en geboortedatum van diegene die je inschrijving overneemt, invullen. Mocht dat niet lukken, stuur dan een e-mail naar Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! dan helpen wij je verder. Na 1 mei 2019 is het niet meer mogelijk om je starttijd te wijzigen.
 • Douche

  In het startgebied zijn 30 afgescheiden douches waar je je helemaal kunt afspoelen met (lauw) warm water. Dames en heren douche zijn gescheiden, bij de dames zijn 15 douches en bij de heren zijn er 15 douches.
 • Drankposten

  Op het parcours van de 7, 9, 18 en 42 km zijn er (per ronde) 3 drankposten waar water en fruit wordt aangeboden. Bij ScholierenStorm en FamilieStorm is 1 drankpost aanwezig. Bij MiniStorm krijgen bestormers na de finish iets te drinken.
 • Drinken

  Start niet met dorst! Tijdens DSV VenloStormt is het vaak warm, hierdoor zweet je meer en verlies je meer vocht. Zorg dus dat je geen dorst hebt bij de start, maar drink ook niet te veel. Dan gaat het drinken klotsen in je maag en dat is onprettig. Onderweg kom je drie drankposten tegen. Als je dan telkens een beker vocht tot je neemt, zal je vochtbalans goed blijven. Drink dan na afloop een sportdrank dat zorgt ervoor dat je zoutbalans ook herstelt wordt. Neem niet zomaar drinken aan van mensen langs het parcours. Je weet immers niet waar het vandaan komt.
 • Fietsenstalling

  Wij adviseren bestormers zoveel mogelijk met de fiets of openbaar vervoer te komen. Voor fietsers zijn er op verschillende locaties onbewaakte fietsenstallingen. Fietsen kunnen op de volgende locaties gestald worden:
  - Professor Gelissensingel nabij het Stadskantoor
  - Prinsessesingel nabij Ruijgh
  - Havenkade nabij Grenswerk
 • Finish

  Het finishgebied is op de Maasboulevard, Werf 1 - Venlo. Hier krijg je na afloop je medaille en is er de mogelijkheid iets te eten en te drinken. Het finishgebied van MiniStorm is in de uiterwaarden van de Maas, tegenover Nedinsco.
 • Foto's

  Op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 is een team van fotografen actief om DSV VenloStormt vast te leggen. Naast het fotograferen van de bestormers en de hindernissen wordt ook de sfeer, het publiek en het landschap vastgelegd. De foto’s worden op de website van DSV VenloStormt op een gestructureerde wijze gepubliceerd. Zodat je jezelf makkelijk terug kan vinden. De foto’s zijn gratis te downloaden van de website en zullen vanaf maandag 24 juni 2019 beetje bij beetje gepubliceerd worden. Wil je een persoonlijke foto laten maken? Dat kan in het finishgebied. Zondag worden de foto’s gemaakt door Zebra. Er worden twee professionele fotostudio’s ingericht zodat er een mooie, sprekende portretfoto gemaakt kan worden van topkwaliteit. De foto’s worden zo snel mogelijk gedeeld op sociale media en de website van DSV VenloStormt.
 • Gevonden/verloren voorwerpen

  Ben je na afloop iets kwijt of heb je iets gevonden? Tot en met 14 juli 2019 bewaren we gevonden voorwerpen en kun je via een e-mail naar Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! informeren naar verloren voorwerpen.
 • Hindernissen

  In totaal zijn er 60 hindernissen gerealiseerd. Details en afbeeldingen van de hindernissen zijn te vinden op de website. De hindernissen variëren van grote hindernissen tot kleinere hindernissen die voor een speciale afstand worden gebruikt. Durf je een Hindernis niet te nemen? Je mag er altijd omheen lopen.
 • Kledinginname/Kleedaccommodatie

  Je kunt je kleding achterlaten bij de bewaakte kledinginname in het startgebied, Professor Gelissensingel naast de Spoorburg. Je kunt je tas en andere spullen daar veilig opbergen en aan het einde van de dag weer ophalen. In de buurt van de kledinginname zijn ook de douches en is er ruimte waar je je kunt omkleden.
 • Medaille

  Bij de finish krijgen alle bestormers een medaille uitgereikt.
 • Openbaar vervoer

  DSV VenloStormt is prima te bereiken met de bus of de trein. Vanaf het Centraal Station in Venlo is het 10 minuten lopen naar het startgebied van DSV VenloStormt. Kom je met de bus en passeer je bushalte: Koninginnesingel. Stap dan hier uit, dan ben je binnen 5 minuten lopen in het startgebied van DSV VenloStormt.
 • Opgeven

  Alle uitvallers worden opgehaald door een vrijwilliger van DSV VenloStormt. Mocht je onderweg niet meer verder kunnen, ga dan naar een Hindernis toe en spreek hier de mensen van de Reddingsbrigade aan. Zij zorgen dat de DSV VenloStormt Hummer jouw kant op komt om je op te halen.
 • Parcours

  Bestormers die deelnemen aan de 9 km lopen 1 ronde en kunnen ongeveer 60 hindernissen verwachten. De bestormers die deelnemen aan de 18 km lopen 2 rondes over het 9 km parcours, zij zullen 117 hindernissen bestormen. De bestormers die deelnemen aan de 42 km lopen 5 rondes over het 9 km parcours, zij zullen circa 300 hindernissen bestormen. De bestormers van de 7 km volgen hetzelfde parcours maar nemen na hindernis 33 Roterende Kubussen een afslag. Voor ScholierenStorm zijn aparte parcoursen uitgezet al naar gelang de leeftijd van de scholieren. Bekijk hier de parcourskaarten en hindernissen.
 • Parkeren

  Parkeren is op zaterdag 22 en zondag 23 juni mogelijk in een van de volgende parkeergarages:
  - Nolensplein – Mgr. Nolensplein 50, Venlo
  - Q-Park – Prinsessesingel 5, Venlo
  - Roermondsepoort - Prinsessesingel 28, Venlo
  - Maaswaard – Prinsessesingel 4, Venlo
  - Kazerneterrein - Horsterweg 80, Blerick.
 • Prijsuitreiking

  Er is geen prijsuitreiking bij DSV VenloStormt.
 • ScholierenStorm

  Op zaterdag 22 juni zijn er 2 afstanden voor scholieren. Scholieren van 6 t/m 9 jaar kunnen meedoen aan ScholierenStorm 2 km en scholieren van 10 t/m 15 jaar kunnen meedoen aan ScholierenStorm 4 km. Iedereen van 16 jaar of ouder kan op zondag 23 juni deelnemen aan de reguliere afstanden. Kijk voor details over de Hindernissen op de website.
 • Startgebied

  Het startgebied ligt op de Professor Gelissensingel naast de Spoorburg. In het startgebied zijn het wedstrijdsecretariaat, omkleedruimtes, warme douches en een bewaakte tasseninname.
 • Startnummer

  Iedereen die zich voor 1 mei heeft ingeschreven kan het startnummer alvast ophalen bij Run2Day Venlo vanaf disndag 18 juni t/m vrijdag 21 juni. Je kunt het startbewijs afhalen op de volgende tijden bij Run2Day:
  - Maandag: Gesloten
  - Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
  - Woensdag: 10.00 - 18.00 uur
  - Donderdag: 10.00 - 21.00 uur
  - Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
  - Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
  - Zondag: koopzondag 1e zondag van de maand van 13.00 - 17.00
  Je kunt je startnummer op zaterdag 22 of zondag 23 juni vanaf 9.00 uur bij het wedstrijdsecretariaat in het startgebied. Als je bij je inschrijving hebt gekozen om het startnummer op te laten sturen zal deze circa twee weken van tevoren op de deurmat krijgen. Op het startnummer staat je starttijd. Twijfel je of je ervoor hebt gekozen om je startnummer te laten opsturen? Op de website kun je je inschrijving opzoeken en zie je of je je startbewijs thuisgestuurd krijgt of niet. Mocht je het startnummer nog niet ontvangen hebben op 14 juni? Stuur dan een e-mailtje naar Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!
 • Starttijd

  Weet je niet meer hoe laat je start? Op www.venlostormt.nl staat een lijst waar je je starttijd kunt opzoeken. De lijst wordt dagelijks aangepast. Wijzigingen zullen binnen 24 uur zichtbaar zijn. Let op! Je starttijd kan aangepast zijn door DSV VenloStormt en anders zijn dan de tijd die je hebt ingevoerd bij je inschrijving. Op je startnummer staat je definitieve starttijd vermeld.
 • Startvakken

  Vanaf het startgebied loop je naar de startvakken op de Maasboulevard. Daar zijn de startvakken en is de start.
 • Startseries

  Elke 5 minuten starten er 60 bestormers. Tijdens ScholierenStorm starten er 50 bestormers per startvak.
 • T-shirt

  Dit jaar kun je weer een origineel DSV VenloStormt T-shirt bestellen. Het T-shirt is op zaterdag 22 of zondag 23 juni op te halen bij het wedstrijdsecretariaat in het startgebied. Tot 1 mei is het T-shirt te personaliseren met je eigen naam. Na 1 mei is dat niet meer mogelijk. Twijfel je over welke maat je moet bestellen? Bij Run2Day Venlo kun je de T-shirts passen. Let wel op: alleen de volwassenmaten zijn te passen.
 • Tijdslimiet

  Elke bestormer op zaterdag 22 of zondag 23 juni vóór 19.30 uur binnen zijn. Dit geldt voor elke bestormer, ongeacht afstand en starttijd.
 • Tijdsregistratie

  Tijdens DSV VenloStormt zal geen tijdsregistratie plaatsvinden.
 • Toiletten

  Toiletten zijn te vinden in het start- en finishgebied en nog op drie plaatsen op het parcours.
 • Veiligheid

  Bij elke grote Hindernis is toezicht aanwezig. Tijdens ScholierenStorm staan bij elke hindernis toezichthouders. Daarnaast werkt DSV VenloStormt samen met professionele partners om de veiligheid te kunnen garanderen. Deelname aan DSV VenloStormt blijft voor eigen rekening en risico. Zie daarvoor ook de algemene voorwaarden en het wedstrijdreglement die elke bestormer bij inschrijving heeft geaccepteerd.
 • Weer

  De weersomstandigheden zijn van grote invloed op jouw prestaties. Zeker als je niet de juiste voorbereidingsmaatregelen neemt. Buitentempratuur, wind en luchtvochtigheid zijn belangrijke factoren. Zorg dat je een goede kledingkeuze maakt. Wil je goed kledingadvies ontvangen? Loop dan even naar binnen bij Run2Day Venlo.
covebo.jpg
MOVES102-190-x-130.jpg
FLOORmodels--hospitality-190x130.jpg
water-for-life-190x130.jpg
van-der-valk-hotel.png
Bouwmensen_Limburg.png
Funqtio.jpg
A-Z_logo.jpg
Jongeren_Op_Gezond_Gewicht.png
provincie limburg.jpg
ted-boots.png
Dries-Bouw.jpg
Oomen.jpg
JustFire.jpg
huisvoordekunstenlimburg.png
gemeente_venlo.png
hout-vast.jpg
Meeus.png
Tempo Vertaler.png
psw.jpg
Alles-Palletie.jpg
ballorig.png
Covebo.jpg
run2Day.jpg
Crewfactory.png
Sligro.jpg
intelligent-security.jpg
bart-faassen.png
appcomm.png
van_den_ham_reklame.JPG
lumar.jpg
DSV.jpg
venlona.png
Satori.jpg
Enckevort.png
ijsco-fantastico.png
enjob.png
Plaza-grafica-190x130.jpg
roof-safety-systems.jpg
Helichem.jpg
loxodrome.png
jekill-hyde.jpg
zebra.png
nellissen.png
mi68.png
Limburgs-Landschap.png
Just-190x130.jpg
Stinissen.png
wml.png
denhulster.png
Leolux.jpg
van-harte.jpg
PLUS_Verbeeten.png
banden-wielen-centrum.png
Huys.png
massabouw-190x130.jpg
Energa.jpg
Crossbox077.jpg
Bouwecenter-driessen.jpg
Anytime-fitness.jpg
BodyStyle.png
sdg.png
ton-paulus.jpg
BrasserieRetro.jpg
HCM.jpg
antares.png
Performenz.jpg
eurotechVenlo.jpg
Buitengewoon.jpg
personato.jpg
Pure-ingredients.jpg
Collin-recyceling-190x130.jpg
Fun-Forest.jpg
Dierenartsencombinatie Maas en Niers.png
Enjoy.png
MEE.jpg
WARMTESERVICE.jpg
VenloStormt-grrrr-800x211px